Liyana prematuur geboren met 29 weken, Juliana Kinder Ziekenhuis, borstvoeding

Liyana

Liyana prematuur geboren met 29 weken, Juliana Kinder Ziekenhuis, borstvoeding

 

“Na precies 29 weken kwam kleine Liyana op de wereld. Kleiner dan de bedoeling met 29 wkn had ze een zware start. Gelukkig is Liyana een sterke dame en groeit ze goed, drinkt ze bij mama aan de borst en verdwijnen er steeds meer toeters en bellen. Zo komt het naar huis gaan steeds een beetje dichterbij!

Wat een trots en liefde zag ik weer toen ik er was voor de shoot. Het begon gelijk goed met een mooie mijlpaal waar ik getuige van was. Liyana weegt 2 kilo! Hierna mocht ze lekker in bad en werd ze heerlijk vertroeteld. Mama die verliefd naar haar kleine meisje keek en een trotser dan trotse papa erom heen. Geweldig om dat zo te kunnen zien en vast te mogen leggen. Nu een paar weken na de shoot mag ze bijna naar huis. Wat zal dat fijn zijn straks. Gewoon met z’n drietjes thuis!

Voorlopig was dit even mijn laatste shoot voor de stichting. Ik ben langzaam aan het afbouwen en mij aan het voorbereiden op de komst van ons eerste kindje. Rond maart verwacht ik weer voor de stichting op pad te gaan.
Liefs, Jacqueline”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *