Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een fotosessie van Stichting Earlybirds.


Lieve ouders,

voordat je je aanmeldt, willen we onze voorwaarden nog even kort met je delen:

 • Wie kan zich aanmelden? De ouders of een contactpersoon (mits diegene toestemming heeft van de ouders)
 • Wanneer kom je in aanmerking? Alle kindjes die geboren zijn tussen de 24 en 36 weken zwangerschap en op het moment van aanmelden naar schatting nog 3 weken in het ziekenhuis verblijven. Je kan je als ouders al direct na de geboorte melden! Kindjes die extreem prematuur worden geboren hebben voorrang op een reportage.
 • Hoe zit het met privacy? Alle ouders krijgen een toestemmingsformulier waarop je kunt aanvinken of je wel of geen toestemming geven voor het delen van foto’s.
 • Wat kost de reportage? Niets, maar als ouders wordt je gevraagd om een donatie te doen. Een reportage kost gemiddeld €20,- voor de stichting.
 • Kan de reportage als verrassing of cadeau worden aangevraagd? Nee. Het is een vaak zware en heftige tijd voor ouders, waarin ze al enorm geleefd worden. Daarom willen we het aan de ouders zelf overlaten zich aan te melden.
 • Na de aanmelding
  Ontvangen ouders binnen enkele dagen een informatieve mail over de aanmelding. Ons streven is om binnen 14 dagen een fotograaf beschikbaar te hebben die binnen deze periode langs komt voor een liefdevolle herinnering. Onze fotograaf die beschikbaar is investeert zijn/haar vrije tijd om deze herinnering voor ouders te maken en heeft aangegeven binnen 14 dagen de reportage in te kunnen plannen. Mocht de afspraak niet ingepland kunnen worden dan wordt de aanvraag opnieuw in behandeling genomen.
 • Over de reportage
  Tijdens de reportage van ongeveer een uur, leggen we de liefdevolle momenten tussen ouder(s) en kind vast. Dagelijkse routines als badderen, buidelen en voeden zijn prima momenten om vast te leggen. De gezondheid van het kind staat daarbij uiteraard voorop, de dagelijkse routine worden dan ook niet doorbroken en er wordt niet geposeerd. Al onze fotografen zijn professioneel en werken zonder flitsers, waardoor we het kind dan ook niet extra belasten.

  Onze doelstelling is het vastleggen van de liefdevolle momenten in een periode waarin het gezin enorm wordt geleefd. Juist een reportage in de eerste weken na de geboorte wordt door ouders als zeer waardevol ervaren. 

 • Tot slot
  Het kan helaas voorkomen dat we pas een fotograaf beschikbaar hebben op het moment dat je kindje reeds naar huis is. Helaas is een reportage dan niet meer mogelijk.

 

Voor meer informatie, verwijzen we naar onze Brochure

AANMELDFORMULIER